Pubg Hassasiyet Ayarları Sekmeme Kodu 2024 Teknoloji Dair İpuçları

Örneğin, fare düğmelerinin işlevlerini değiştirebilir, fare işaretçisini daha görünür hale getirebilir ve fare tekerleğinin kayma hızını değiştirebilirsiniz. Keşfetmeniz gereken birçok PUBG hassasiyet ayarlarından biri kamera hassasiyetidir. Nişan alma yetenekleriniz üzerinde önemli bir etkisi olabileceği için bunu ayarlamak önemlidir. Bu hassasiyet ile hedeflerinizi hızlı bir şekilde alabilir ve düşmanları tespit edebilirsiniz. Pubg mobile hassasiyet ayarları 2024yılında en çok merak edilen oyun bilgilerinden biridir. Bu haberimizde meraklıları için Pubg Mobile hassasiyet ayarları hakkında detaylı bilgilere yer verdik. Daha iyi bir oyun deneyimi için buradaki Pubg hassasiyet ayarlarını kullanabilirsiniz. Bu gibi ayarlar, pubg mobile oyuncuları tarafından oldukça önemlidir. Jiroskopu kullanıyorsanız, jiroskop hassasiyetinizi de düşürmeniz gerekebilir. Jiroskop hassasiyeti, karakterinizi ekranı sallayarak hareket ettirmenizi sağlar.

  • Optimum PUBG hassasiyet ayarlarını kullanmak, oyun deneyiminizi daha iyi ve daha gerçekçi hale getirir.
  • Ayarlar değiştirildikten sonra işletim sisteminiz başarıyla açılacaktır.
  • Kullanıcıların zararlı yazılım saldırılarına karşı korunması için Microsoft Güvenli Önyükleme özelliği ASUS notebook bilgisayarlarda varsayılan olarak gelir.
  • Ayrıca nişan alma yeteneğinizi geliştirebilir ve geri tepme düzeninizi kontrol etme yükünü azaltabilirsiniz.

Bir avuç seçenek arasında seçim yapmakta zorlanabilirsiniz, ancak en iyi çözüm biraz araştırma ve deney yapmaktır. PUBG Mobile’da en önemli ayarlardan birisi de kamera ayarlarıdır. Başlangıçta oyuncular kamera ayarlarını ayarlarken zorlanabilir ancak alışınca daha rahat galibiyetler alacaksınız. Yukarıdaki ayarları kullanabilir veya zevkinize göre değişiklik yapabilirsiniz. Ateş etme hassasiyeti oyunda oldukça önemli ayarlardan biridir.

Yüksek bir çözünürlüğe sahipseniz, tüm çevrenizi daha ayrıntılı olarak görebileceksiniz. Aşağıdaki adımları takip ederek BIOS yapılandırma Güvenli Önyükleme ayarlarını değiştirin. Ayarlar değiştirildikten sonra işletim sisteminiz başarıyla açılacaktır. Bir jiroskopu kalibre etmenin kesin adımları, cihaza ve kullanılan jiroskop tipine bağlı olarak değişebilir. Uygun kalibrasyon ve optimum performans sağlamak için üreticinin talimatlarına uymak önemlidir. Ancak, sizin için en uygun ayarları bulmak için biraz deneme yapmanız gerekebilir.

Eğer akıllı cihazınızda bu özellik yoksa, bunu yapmanız mümkün olmayacaktır. Jiroskopsuz hassasiyet ayarlarını kapatma işlemi için aşağıdaki adımları uygulayabilirsiniz. İşlem bittiğinde bunu başarılı bir şekilde gerçekleştirmiş olacaksınız. Uzun yıllardır herkes tarafından sevilen bu oyunun geniş bir oyuncu kitlesi bulunmaktadır. Oyuncuların oynama stillerine göre değişkenlik gösteren hassasiyet ayarları, oyuncular için oldukça büyük bir öneme sahiptir. Bu seçeneklerden “Düğmeler” sekmesine tıkladığınızda, çift tıklama hızını ve fareyi hangi elinizle kullanmak istediğinizi belirleyebilirsiniz. Eğer solak bir kullanıcıysanız, sağ ve sol tuş fonksiyonları buna göre atanacaktır.

PUBG Mobile’da en iyi hassasiyet ayarları oyuncudan oyuncuya farklılık gösterse de senin için optimum ayarları ana başlıklar halinde sıraladık. Oyunda kamera hassasiyeti, ateş etme animasyon hassasiyeti ve jiroskop hassasiyeti için ayrıntılı şekilde birçok seçenek bulunduğunu belirtelim. Rakiplere göre daha iyi sekmeyen nişan alabilmek için doğru pubg ateş etme hassasiyeti ayarlarını yapmanız gerekir. Bu haberimizde sizin için en iyi pubg hassasiyet ayarlarını sıraladık. Hem mobil hem de pc için buradaki hassasiyeti ayarlayabilirsiniz. PUBG Mobile, oyuncularının pek çok özelliğini kişiselleştirebildiği, kullandığı cihaza göre ayarlayarak en yüksek verimi alabildiği bir mobil oyundur. Oyuncuların hassasiyet ayarlarını yaparken kare hızını da göz önünde bulundurması gerekir. Yüksek bir kare hızı, rakiplerine daha kolay vurmalarına yardımcı olacak ve gerekli fare hareketi miktarını azaltacaktır. Ancak yine de oyunun kalitesinin dengeli kalmasını sağlamalıdırlar. Kenar yumuşatma ve otomatik ayarlama grafiklerinin devre dışı bırakılması, gecikme ve kare hızı dalgalanmalarının önlenmesine de yardımcı olacaktır. 4 parmak PUBG Mobile oynamak istiyorsanız demek ki oyunda usta seviyesine gelmişsinizdir.

Pubg mobile oyuncuları emülatörde oynarken hassasiyet ayarlarına ihtiyacı olmaktadır. Bu hassasiyet ayarlarını yapmaları onları daha iyi performans gösterecektir. Pubg mobile kamera hassasiyeti ayarları için aşağıdaki kodları uygulayabilirsiniz. PUBG Mobile hassasiyet ayarları nişangâh kontrolü ve oyun aim’i için oldukça önemlidir. Pubg Mobile Grafik ve hassasiyet ayarıyla oyun performansını yükseltebilirsin. Pubg hassasiyet ayarları sayesinde oyundaki düşmanlarınızı çok daha kolay şekilde alt edebilir ve bu sayede oyunda daha hızlı bir ilerleme sağlayabilirsiniz. Pubg hassasiyet kodu ise oyuncuların hızlı ilerlemek istediklerine en sık araştırdıkları kod olmaktadır. Pubg hassasiyet ayarları oyun esnasında nişangah kontrolü yapmak için çok büyük bir öneme sahiptir. PubG bu sayede grafik ve parmak ayarlarını daha iyi şekilde kontrol edebilirsiniz.

PUBG Mobile, PUBG Corporation tarafından geliştirilen, Tencent Games tarafından yayınlanan ve bağımlılık yapan Battle Royale oyunlarından biridir. Oyun delicesine popüler ve dünya çapında milyonlarca aktif kullanıcısı var. PUBG, yüzlerce heyecan verici özelliğe sahiptir ve hassasiyet ayarlarını yapmanın yanı sıra çok sayıda beceri gerektirir. Bu yazıda sizlere PUBG hassasiyet ayarlarını ve öldürme sayısını artırmaya yardımcı olacak en iyi ayarları vereceğiz. PUBG Mobile jiroskopsuz hassasiyet ayarları ekleme işlemini yapabilmek için öncelikle cihazınızın bu özelliği desteklemesi gerekiyor.

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *